Inschrijving Pfixx Solar Montferland Run geopend

’s-HEERENBERG – De inschrijving voor de Pfixx Solar Montferland Run is geopend. De wegwedstrijd vindt plaats op zondag 7 december.

montferland-runHet parcours, met start en finish plaats in ’s-Heerenberg, voert de lopers door Stokkum, Beek en Zeddam. Naast zo’n 4000 recreatieve lopers verschijnt er ook elk jaar een aantal wereldtoppers aan de start. Zo liepen de afgelopen jaren de Olympisch kampioenen Haile Gebrselassie, Kenenisa Bekele en wereldkampioen Wilson Kipsang mee.

Naast de 15 kilometer lange wedstrijd wordt er een jeugdloop van een kilometer gehouden en een Midi Run over 7,5 kilometer. Kab Accountants & Belastingadviseurs Oost is sinds dit jaar de hoofdsponsor van de Midi Run.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.montferlandrun.nl. Hier is ook alle informatie over hardloopwedstrijd te vinden.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.