Inschrijven voor tweede Montferland Night Trail

STOKKUM – De inschrijving Montferland Night Trail start maandag 8 september. Op zaterdag 20 december vindt de tweede editie van het nachtelijke hardloopevenement plaats.

Foto Ad van Roosendaal.

Foto Ad van Roosendaal.

De Montferland Night Trial is geen wedstrijd, maar een beleving. De trailrun wordt namelijk in het donker in de Montferlandse bossen gehouden. De hardlopers lopen met een hoofdlamp een parcours, waarvan de route van te voren niet wordt vrijgegeven.

Er kan worden deelgenomen aan drie afstanden: de 3 kilometer jeugdtrail en de 12- en 24 kilometer volwassenen trail. Met name het 24 kilometer parcours is dit jaar zwaarder en technischer dan in 2013.

Inschrijven voor de trailrun kan vanaf 8 september via de site www.montferlandnighttrail.nl. Hier is ook meer informatie over het hardloopevenement te vinden. Bekijk hieronder ook het filmpje dat vorig jaar van het evenement is gemaakt. 

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.