Inschrijven voor Stokkumse avond 4-daagse

STOKKUM – De Stokkumse avond 4-daagse wordt gehouden van 17 tot en met 20 mei. De organisatie van het evenement is zoals altijd in handen van Sportcentrale Stokkum.

Stokkumse avond 4-daagse in 2013.

Er kan worden gestart op de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. De routes gaan door de omgeving van Stokkum, het Bergherbos en Elten. De intocht is traditioneel op zaterdagmiddag vanaf 15 uur met medewerking van Harmonie Volharding.

Basisschoolkinderen kunnen zich inschrijven via school, waar de aanmeldformulieren aanwezig zijn. Het is mogelijk om vooraf in te schrijven tegen een gereduceerde prijs. Dat kan op zaterdag 13 mei van 16 tot 17 uur in de kantine van Sportpark ’t Broek in Stokkum. Inschrijven op woensdag voor de start is ook mogelijk.

Woensdag tot en met vrijdag wordt er om 18 uur gestart op sportpark ’t Broek aan de Westerbroekweg 2 in Stokkum. De starttijden voor zaterdag 20 mei worden in de dagen daarvoor duidelijk naar de lopers gecommuniceerd.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.