Informatiebijeenkomst ‘brandveiligheid’ voor vrijwilligers

DIDAM – Alle vrijwilligers uit Montferland worden uitgenodigd voor een gratis informatiebijeenkomst ‘brandveiligheid’ op maandag 21 september. De workshop is georganiseerd door Vrijwilligerscollege van Welcom en wordt gegeven door Tonnie Kuppens.

brandweer 1Kuppens is werkzaam als vrijwilliger bij de Brandweer Didam. Hij wil graag zijn kennis delen met andere vrijwilligers. Deze bijeenkomst is onder andere leerzaam voor vrijwilligers die tijdens hun vrijwilligerswerkzaamheden in aanraking komen met mensen die in een woning wonen waar de brandveiligheid niet optimaal is. Maar ook vrijwilligers die actief zijn in bijvoorbeeld een dorpshuis of sportkantine zijn van harte welkom.

De bijeenkomst vindt van 19 tot 21 uur plaats in de brandweerkazerne aan de Burgemeester Kronenburglaan 6 in Didam. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden tot en met 14 september via het aanmeldingsformulier op de website www.iedereenwelcom.nl/vrijwilligersplein. Of door te bellen met de medewerkers van de Welzijnslijn, 0316-292828 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur). Vermeld daarbij dat het gaat om de workshop ‘Brandveiligheid’ van het Vrijwilligerscollege. Bel voor vragen ook naar de Welzijnslijn of mail naar vrijwilligerscollege@welcommail.nl.