Hulp in Gelderland zoekt modellen voor een dag

DIDAM – Hulp in Gelderland geeft, na het succes van vorig jaar, een vervolg aan de verwendag Model voor een Dag. Op zondag 15 april is er om 14 uur weer een modeshow in Meulenvelden in Didam.

Vorig jaar werd de verwendag Model voor een Dag voor het eerst gehouden. Foto Dies Goorman

Iedereen kan een model aanmelden, die het verdient om een dagje te worden verwend. Deelnemers krijgen deze dag een complete verzorging. Ze worden ontvangen door een team van kapsters, visagisten, een fotograaf en krijgen een heuse catwalktraining om ’s middags een modeshow te lopen.

De modellen worden gekleed door Niek Jansen Damesmode, Gilsing Herenmode en Ros Schoenen. Dies Goorman maakt van iedere deelnemer een voor en na foto als aandenken aan de dag. Hairfashion Marion, en Linda Koster van Oriflame gaan ‘s ochtends al vroeg met de modellen aan het werk om ze catwalkwaardig te maken.

Hulp in Gelderland
Initiatiefnemer Hulp in Gelderland is een organisatie die zich bezig houdt met het (ont)zorgen van alle burgers in de regio Liemers en Montferland die hulp nodig hebben bij de huishouding, boodschappen doen of bijvoorbeeld de was. Naast fysieke ondersteuning verzorgt Hulp in Gelderland ook begeleiding met betrekking tot regie in het huishouden. De hulp kan zowel op permanente als op tijdelijke basis worden ingezet.

Ken je iemand (of ben je iemand) waarvan je denkt, die verdient het om een dag verwend te worden? Geef hem of haar dan op met een motivatie, liefst met foto en de reden waarom deze persoon een dag in het zonnetje gezet moet worden. Voorwaarde is wel dat de modellen minimaal 50 jaar zijn. Mail de gegevens naar Monique Braam, moniquebraam1@gmail.com, die de presentatie van het evenement weer voor haar rekening neemt.  

De modeshow op zondag 15 april in Meulenvelden/Burgers van Diem is voor iedereen gratis toegankelijk.