Het Braamhuis start in september met najaarsactiviteiten

REGIO – Het Braamhuis gaat na de zomerperiode weer van start met de najaarsactiviteiten. Vanaf de eerste week van september kan iedereen in de Liemers, die is geraakt door kanker, wekelijks schilderen op de dinsdag en donderdagmorgen. Ook is er iedere dinsdagmiddag Tai Chi en iedere donderdagmorgen yoga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVerder gaan het maandelijkse handwerkcafé en soep-aan-tafel weer van start. Op donderdag 10 september start de succesvolle cursus ‘De ervaarbare adem’. Hierbij leren cursisten herkennen en ervaren hoe hun adem zich beweegt. Daarnaast zijn er volop creatieve workshops. Donderdagmiddag 8 oktober start de workshop ‘Intuïtief schilderen op muziek’. De workshop wordt gegeven door kunstenaar Johan Kock uit Giesbeek. Op zaterdag 3 oktober wordt er door gasten van het Braamhuis gewandeld in de natuur onder begeleiding van Jacqueline Eringfeld. Op donderdag 15 oktober is er een workshop bloemschikken met als thema ‘herfst’.

Meer informatie over deze en andere activiteiten is te vinden op www.braamhuis.nl. Aanmelden kan via info@braamhuis.nl, 0316-332111 of 06-83109358. Het Braamhuis is gevestigd aan de Reisenakker 12 in Zevenaar.