Help Bergh in het Zadel naar Tour du Jour

’s-HEERENBERG – Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding probeert al jaren op alle mogelijke manieren geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. De vierjaarlijkse fietstochten zijn daar een belangrijk onderdeel van.

berghinhetzadel logoOm de tocht van 2015 extra onder de aandacht te brengen en om kans te maken op het winnen van een bedrag van 3000 euro, heeft Bergh in het Zadel zich ingeschreven voor deelname aan Tour du Jour, een dagelijks zeer goed bekeken wielerprogramma tijdens de Tour de France op RTL 7.

Om voor deelname aan de uitzending in aanmerking te komen heeft Bergh in het Zadel veel stemmen nodig. Van de ongeveer veertig inschrijvingen worden er 28 gehonoreerd en daarbij is het motto ‘de meeste stemmen gelden’.

Voor de deelname organiseert de Lotto via Facebook een stemactie. Het is nu zaak om iedereen te mobiliseren om vrienden en familie te vragen op Bergh in het Zadel te gaan stemmen via de Facebook stemactie www.kopmanrace.nl. Onder de stemmers wordt 1000 euro verloot. Een extra motivatie dus om te stemmen.

De 28 verenigingen met de meeste stemmen komen in de uitzending en leveren een kopman (of –vrouw), waarbij in iedere live uitzending twee kopmannen het tegen elkaar opnemen. De ranglijst met winnende verenigingen is op 7 juli bekend en wordt getoond op de winnaarspagina van Facebook www.kopmanrace.nl.

Bergh in het Zadel wil graag in één van deze uitzendingen komen. Het zou goede publiciteit opleveren naast het te winnen bedrag van 3000 euro. Hiermee kan de bekendheid als één van de grootste particuliere fondsenwervers van het KWF vergroot worden.

Er kan nu al via Facebook gestemd worden en wel tot en met 6 juli. Stem via www.kopmanrace.nl en zegt het voort. Maak je eigen vriendenkring via Facebook attent hierop en laten we met elkaar Bergh in het Zadel bij Tour du Jour krijgen.