‘Handelen’ zonder geld op Beursvloer de Liemers

ZEVENAAR/DIDAM – Binnen een uur zoveel mogelijk vragers en aanbieders bij elkaar brengen (matchen) zonder dat er geld aan te pas komt. Daar draait het om bij de maatschappelijke Beursvloer de Liemers. Op 20 november gaan verenigingen, stichtingen en bedrijven voor de tweede keer de beursvloer op in het Liemers College in Zevenaar.

In overleg met de notaris op Beursvloer de Liemers. Foto Jacques Kok

Op Beursvloer de Liemers komen vraag en aanbod bij elkaar. Met hulp van zogenaamde ‘matchmakers’ worden binnen 60 minuten zoveel mogelijk maatschappelijke wensen vervuld. Geld is taboe op de Beursvloer. Maatschappelijke organisaties mogen de aanwezige bedrijven alleen vragen om menskracht, spullen en advies.

De vorige beursvloereditie leverde elf matches per kwartier op. Dit jaar hopen de beursorganisatoren, de Liemerse Uitdaging, Stichting Welcom, Caleidoz en Mikado, dit aantal te overtreffen. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich nog tot 17 november aanmelden voor de Beursvloer via de website www.liemerseuitdaging.nl. De Beursvloer duurt van 17 tot 18 uur en is ook bedoeld voor Montferlandse ondernemers en organisaties. Deelname is gratis.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.