Gymvereniging Margriet op tv

DIDAM – Gymvereniging Margriet is zaterdag 21 en zondag 22 juni volop in beeld. Die dagen vindt in de gymzaal van het Liemers College in Didam het dansgym gala ‘Margriet op tv!’ plaats.

logo Margriet op tv! 14Maandenlang hebben de ruim 400 leden er naartoe gewerkt om op te treden in hun favoriete televisie programma. Ze laten zaterdagavond en zondagmiddag in meer dan twintig verschillende programma’s hun kunsten zien. De jongste televisieheld is pas 2 jaar en de oudste al boven de 80.

Om de spanning nog groter te maken, komt er een bouwploeg om in een razendsnel tempo de gymzalen om te bouwen tot een ware studio met professioneel licht, geluid en camera werk. Op allebei de dagen wordt er in een bijna drie uur durende marathonopname gezappt van programma naar programma. Het publiek zal ogen te kort komen hoe in een kleurrijk toneel, een spektakel van licht, geluid en vooral beweging en ongekende show wordt neergezet.

De kaartverkoop is al begonnen en als het in dit tempo door gaat, zijn beide opnamedagen uitverkocht. Ook de leden kunnen zichzelf nog een terugzien op tv. De productiemaatschappij biedt ze namelijk de mogelijkheid om een DVD aan te schaffen van dit gala.

Het dansgym gala begint zaterdagavond om 18.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Zondag is de voorstelling van 11 tot 13.45 uur. Meer informatie staat op de website www.gymvereniging-margriet.nl.