Grote hobby- en kaartenbeurs in ‘t Heuveltje

BEEK – In de zalen van ’t Heuveltje in Beek vindt zondag 4 november voor de 21ste keer een grote hobby- en kaartenbeurs plaats. Dertig hobbyisten uit de Liemers en Achterhoek demonstreren van 10 tot 16.30 uur hun hobby of verzorgen een workshop.

Een zelfgemaakte taart van Romaika Straub uit Silvolde.

Dit keer zijn er veel nieuwe hobbyisten, zoals Romaika Straub uit Silvolde. Zij kan alles vertellen over de taarten die ze maakt. Jolanda Berends uit Duiven gaat boekvouwen, Feddina Smid komt met haar ‘Knooidoekjes’. Ook de dames Rijkse en Roenhorst zijn er met allerlei van stof gehaakte spullen, en Angelica toont Diamond Painting.

Verder zijn er stands met onder andere cadeaupakketjes, kraamcadeautjes, geborduurde handdoeken, poppenkleertjes, schilderwerk, groendecoratie, decoratie voor binnen en buiten en poppen. Demonstraties zijn er van allerlei technieken. Zo geeft Geralda van Zoelen een demonstratie en workshop Stampin’ Up. Verder zijn er kerstkaarten in alle kleuren, maten en technieken, om zelf te maken maar ook kant-en-klaar.

De en tree tot de beurs is 2,50 euro, kinderen mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie op www.hobbybeurs.com of de Facebookpagina /hobbybeurscom.