Groep 7 de Laetare wint vlogwedstrijd Talentenhuizen Welcom

KILDER – Groep 7 van basisschool de Laetare in Kilder heeft de vlogwedstrijd van de Talentenhuizen van Welcom gewonnen. Ter voorbereiding op de open dagen van de Talentenhuizen D-Vision en Finally nodigde Welcom alle groepen 7 en 8 van de basisscholen in Montferland uit om mee te doen aan de vlogwedstrijd ‘Iedereen heeft talent’.

De winnaars uit Kilder met de talentcoaches.

De winnaars uit Kilder wonnen de wedstrijd, omdat ze in hun vlog op een leuke wijze lieten zien dat zij veel talenten in de klas hebben. De ene leerling kan goed tekenen, anderen zijn goed in techniek, troosten en vloggen. De leerlingen van de Laetareschool verdienden een klassenuitje naar Outdoorcentrum Markant in Braamt met hun winnende vlog. Donderdag 8 maart verrasten de talentcoaches de groep met de prijs.

De vlog is binnenkort te zien op het YouTube-kanaal van Talentenhuis Welcom. Kinderen en jongeren die niet bij de talentdagen aanwezig konden zijn, maar wel hun talent willen ontdekken, ontwikkelen en overdragen, kunnen contact opnemen met talentcoach Karlijn Groenenveld, k.groeneveld@welcommail.nl of 06-57997091.