Griezeltocht langs duistere en spookachtige plekken

LOIL – Eind oktober staat traditioneel in het teken van Halloween. In deze periode breken de nachten aan waarin vaak griezelige dingen gebeuren. Er verschijnen verlichte pompoenen, heksen, spoken en weerwolven. Op vrijdag 26 oktober vindt er ook rondom Loil, Greffelkamp en Didam een griezeltocht plaats.

De griezeltocht wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers in samenwerking met de andere verenigingen in Loil. “Tijdens de tocht begeleiden we je langs bijzondere, duistere en spookachtige plekken”, vertelt Stefan Peters namens de carnavalsvereniging. “We hebben een route uitgezet met een bijzonder verhaal, dat wordt verteld door een aantal begeleiders en sprekers.”

Ben jij niet bang aangelegd en beschik je over stalen zenuwen? Gruwel dan mee met deze griezeltocht op vrijdag 26 oktober. Opgeven kan vanaf de leeftijd van groep 7 van de basisschool. Geef je op samen met vrienden, vriendinnen en/of ouders door een mailtje te sturen naar drammersjeugd@gmail.com. Het verzamelen voor de griezeltocht is om 19 uur aan de Wehlseweg, bij sportpark ‘de Zomp’ in Loil. Vanaf daar worden de deelnemers naar een griezelige locatie gebracht en lopen ze over spannende paden. Deelname aan de tocht is gratis.