Griezelig feest in de bibliotheek tijdens Kinderboekenweek

’s-HEERENBERG/DIDAM – Bibliotheek Montferland en Welcom organiseren in de Kinderboekenweek twee feestmiddagen. Op woensdagmiddag 4 oktober was het al feest in de bibliotheek in ’s-Heerenberg. Aanstaande woensdag 11 oktober wordt dat feest nog eens dunnetjes overgedaan in de bibliotheek in Didam.

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Gruwelijk eng!’. In het kader van dat thema is er in de bibliotheek een workshop griezelige hapjes maken en er kan griezelig worden geknutseld.  Kinderen kunnen bovendien op de foto als ze griezelig geschminkt zijn. In Didam leest de Grote Vriendelijke Reus voor.

De feestmiddag duurt van 14 tot 16 uur en is gratis toegankelijk. Meer informatie staat op www.bibliotheekmontferland.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.