Griezelen op kasteel Huis Bergh

’s-HEERENBERG – Kinderen kunnen tijdens de herfstvakantie op kasteel Huis Bergh gruwelijk griezelige kasteeltochten meemaken. Daarmee speelt Huis Bergh in op het thema van de Kinderboekenweek, dat dit jaar ‘Gruwelijk eng!’ is.

Kinderen worden geschminkt en beleven tijdens de kasteeltocht gruwelijk griezelige dingen op kasteel Huis Bergh. Er zijn allerlei enge dingen te zien, te doen, te horen, te voelen en te beleven. Het kasteel zit namelijk van onder tot boven vol met heksen, wolven, skeletten, roofridders en spoken.

Het programma is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om ook mee te doen met de interactieve voorstelling. Het programma wordt aangeboden op 15, 17, 18, 19, 22, 25 en 29 oktober om 13 uur en 14.30 uur. De entree is 8,50 euro per persoon, inclusief traktatie.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.