Gratis huidanalyse Skin Studio op koopzondag bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing herenmode doet tijdens de komende koopzondag op 6 mei weer iets extra. Klanten krijgen deze dag in de winkel een huidanalyse van Skin Studio aangeboden en maken kans op een gratis gezichtsbehandeling ter waarde van 90 euro.

Heidy Gepkens en Frank Hageman.

Met het voorjaar in volle gang en de zomer in aantocht, is het weer tijd voor shorts, polo’s en colberts. De nieuwe collectie van Gilsing Herenmode is kleurrijk en comfortabel. “Dit jaar zijn er veel groentinten, maar er is ook veel in rood en geel”, zegt eigenaar Frank Hageman. “Qua materiaal voert jersey de boventoon, vanwege het fijne draagcomfort.”

Omdat er goed uitzien verder gaat dan alleen mooie kleding is tijdens de koopzondag op 6 mei Heidy Gepkens van Skin Studio aanwezig om de klanten gratis een huidanalyse en -advies te geven. Zij meet de vocht- en vetwaarde van de huid en de zuurgraad en geeft de klanten advies over de bescherming ervan. Daarbij houdt ze er ook rekening mee dat de huid de komende periode meer blootgesteld wordt aan een krachtige zon.

Vrouwelijke bezoekers van Gilsing Herenmode worden op 6 mei ook verrast. Zij krijgen van Heidy Gepkens een zomerse make up aangeboden. Verder maakt iedere betalende klant zondag kans op een waardebon voor een gratis ‘Hannah experience’ gezichtsbehandeling bij Skinstudio ter waarde van 90 euro.

Bij Gilsing Herenmode loopt daarnaast nog een actie lopen voor aanstaande bruidegommen. Wie in dit feestjaar van 120 jaar Gilsing Herenmode zijn trouwkostuum koopt, heeft kans om zijn aankoopbedrag terug te winnen in cadeaubonnen.

Gilsing Herenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam. De winkel is zondag open van 12 tot 17 uur. Kijk voor meer informatie op www.gilsingherenmode.nl of www.skinstudio.nl.