Gouden Handen Creatief Herleeft tijdens Mechteld ten Ham

’s-HEERENBERG – Het programma voor Gouden Handen Creatief Herleeft is rond. Gouden Handen Creatief Herleeft is onderdeel van het Mechteld ten Ham weekend op 22 en 23 augustus in ‘s-Heerenberg.

Mechteld logoGouden Handen was een creatief centrum dat erg bekend was in Nederland en in een deel van Duitsland. Creativiteit, kunst, mensen met paranormale gaven, oertijd, verzameling, kermis en kaarsen, het speelde allemaal een grote rol in het voormalig klooster. Die kernwoorden zijn voor de organisatie van Mechteld ten Ham uiteindelijk inspiratie geweest om de voormalige kunstmarkt anders op te zetten.

De kernwoorden creativiteit en kunst komen bijvoorbeeld tot uiting bij de graffitikunstwerken van kunstenaar Frank Masseling. De kermis keert ook terug voor de jonge bezoekers van het weekend. Er is onder andere een carrousel en suikerspinkraam aanwezig. Op de terrassen van Heeren Dubbel en achter het oude gemeentehuis zijn optredens te zien van troubadour André van Gessel en een aantal zangkoren. Deze optredens zijn niet te missen, de stadsomroeper zorgt er voor dat de bezoeker op de hoogte blijft van het programma.

Nieuw op de zaterdag van Mechteld ten Ham is de streekproductenmarkt. Hier worden streek- en biologische producten verkocht. De trouwe standhouders van Mechteld ten Ham zijn net als andere jaren van de partij. Wel is de organisatie nog op zoek naar meer kraamhouders voor de streekproductenmarkt. Mensen die uit de streek komen en zich hiervoor aan willen melden, kunnen mailen naar mechteld@mechteldtenham.nl. Meer informatie is te vinden op www.mechteldtenham.nl of op de Facebookpagina.