Geslaagd eerste Bielemantreffen voor jeugd

KILDER/LOIL – Schutterij St. Jan Kilder hield zondag het eerste Bielemantreffen voor de jeugd en jong volwassenen. In de leeftijdscategorie 8 tot en met 12 jaar won Igor Steenkamp uit Loil. Bij de 13- tot en met 17-jarigen was Rick Strikkeling uit Kilder de sterkste. Groessenaar Jari Stokman werd één in de categorie 18 tot en met 21 jaar.

Igor Steenkamp won zondag het Bielemantreffen in de jongste leeftijdscategorie. Foto Willy Steenkamp

Igor Steenkamp won zondag het Bielemantreffen in de jongste leeftijdscategorie. Foto Willy Steenkamp

In een zonnig Kilder werd er zondagmiddag onder grote belangstelling in verschillende rondes en leeftijdscategorieën tegen elkaar gehakt. Dat gebeurde in een ‘kooi’ om de veiligheid van zowel de deelnemers als het publiek te waarborgen. Tussen de wedstrijden door gaven de bielemannen Jos en Boy Rasing uit Loil nog een demonstratie.

Facebooktwittergoogle_plus

Willy Steenkamp
Over de schrijver
Willy Steenkamp is geboren in de buurtschap Greffelkamp in Didam en sinds 1995 woonachtig in Loil. Daar woont hij samen met zijn vrouw Irma en hun twee jongens Kevin en Igor. In het dagelijks leven is Willy werkzaam als servicecoördinator bij het Rijn IJssel College in Arnhem. Daarnaast is hij bestuurslid van Schuttersgilde Loil-Vooruit en één van de elf leden van de raad van elf van carnavals vereniging De Vrolijke Drammers uit Loil. Zijn hobby’s zijn fotografie en voetbal kijken.