FLØD presenteert eerste EP in kapel Albertusgebouw

DIDAM – De Liemerse band FLØD presenteert vrijdag 17 november zijn eerste EP in de kapel van het Albertusgebouw in Didam. De presentatie begint om 20 uur.

FLØD (uitspreken als FLEUD) bestaat uit de Loilse Viviënne de Wolff, Wietse Leenders (19) uit Pannerden, Erik Peters (19) uit Beek en de Didamse Manon Nijenhuis (18). De vier talentvolle muzikanten leerden elkaar kennen op het Liemers College in Zevenaar en gingen regelmatig samen naar een concert.

“De indiefolk is een beetje onze houvast. Maar we hebben ook veel met close harmony. We zingen altijd driestemmig en zoeken hierbij wel wat spannender tonen”, vertelde Viviënne vorig jaar al eens in een interview.

De deuren van de kapel in het Albertusgebouw gaan vrijdag 17 november al om 19.30 uur open. De entree bedraagt 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.welcomsite.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.