Filmhuis Didam toont romantische komedie Zwaar Verliefd

DIDAM – Filmhuis Didam toont vanavond en maandagavond de film Zwaar Verliefd. Zwaar Verliefd is een luchtige romantische komedie, waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf en de liefde. Ruben is de perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Vanavond maakt de film deel uit van de Ladies Night en begint de voorstelling om 20.30 uur. Maandag 12 november draait de film gewoon om 20 uur. Reserveren kan via de website www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang van de voorstelling open.