Filmhuis Didam draait thriller en aangrijpend drama

DIDAM – In Filmhuis Didam wordt vanavond de thriller Wind River gedraaid. Maandag 29 januari staat het aangrijpende drama Heartstone op de rol. Beide films beginnen om 20 uur.

De film Heartstone is maandagavond in Filmhuis Didam te zien.

Een wildjager (Jeremy Renner) helpt in Wind River beginnend FBI-agente (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River. Hij wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden. Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water.

Heartstone is het aangrijpende drama over twee IJslandse jongens, Thor en Kristjan, die hun leven lang al dikke vrienden zijn. Thuis hebben ze het geen van beiden leuk, zodat ze altijd met elkaar optrekken. Maar dit jaar zijn de lange zomermaanden anders dan vorige jaren. Thor wil per se een meisje uit hun vissersdorpje versieren. Met tegenzin volgt Kristjan zijn voorbeeld, maar uit veel dingen blijkt dat zijn affectieve gevoelens vooral voor Thor zijn. Een schokkende gebeurtenis zet hun trouwe vriendschap zwaar onder druk.

Kaarten voor beide voorstelling zijn te reserveren via www.filmhuisdidam.nl. Hier is ook meer informatie te vinden. De zaal en de kassa van het filmhuis gaan een half uur voor de voorstelling open.