Filmhuis Didam draait deze week actiekomedie en kinderfilm

DIDAM – Filmhuis Didam toont vanavond en op maandag 17 september om 20 uur de actiekomedie Ocean’s 8. Op woensdag 19 september draait de kinderfilm De Kleine Heks twee keer, om 13.30 en 15.30 uur.  

De Kleine Heks.

Ocean’s 8 gaat over het leven van Danny Ocean’s criminele zuster. Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala en een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen. Het plan is waterdicht, maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit.

De Kleine Heks, een film voor kinderen vanaf 6 jaar, woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 – wat nog heel jong is voor een heks – en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt, mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert.

Kaarten voor beide films zijn te reserveren via de website www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open.