Familiedag SJO Zeddam/St. Joris op de Padevoort

ZEDDAM/BRAAMT – De SJO Zeddam/St. Joris houdt zondag 30 augustus haar eerste familiedag op sportpark de Padevoort in Zeddam. Voor de dag zijn alle jeugdleden en ouders van de Samenwerkende Jeugdopleiding uitgenodigd.

SJO Zeddam BraamtTussen 13 en 17 uur staan diverse activiteiten gepland. De nieuwe presentatiepakken worden uitgereikt, er worden elftalfoto’s gemaakt, ook vindt er een vriendjes en vriendinnetjestoernooi plaats en zijn er diverse sport- en spelactiviteiten.

Verder worden de jeugdleden, nieuwe jeugdleden en hun ouders geïnformeerd over het nieuwe seizoen en kan iedereen die belangstelling heeft, kennismaken met de voetbalvereniging. De toegang is gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.