Extra inloopbijeenkomsten over glasvezel in buitengebied

ZEDDAM/LOIL/BEEK – Glasvezel Buitenaf houdt de komende weken nog diverse inloopbijeenkomsten om inwoners van het buitengebied van Montferland te informeren over de aanleg van glasvezel. De eerste bijeenkomst staat morgen al gepland in het dorpshuis aan het Gerrit Varwijkplein in Zeddam.

Hier zijn van 10 tot 14 uur ambassadeurs en wederverkopers aanwezig die vragen beantwoorden over onder andere eventuele onduidelijkheden over de abonnementen of vragen met betrekking tot de thuissituatie. Op woensdag 24 januari is er van 19 tot 22 uur een tweede bijeenkomst in het dorpshuis in Zeddam.

Op zaterdag 27 januari tussen 13 en 16 uur kunnen belangstellenden terecht bij Lara Partycentrum aan de Wehlseweg in Loil. De laatste inloopavond is op woensdag 31 januari van 19 tot 22 uur in Partycentrum De Dèèl aan de Didamseweg in Loerbeek. Namens de wederverkopers zijn daarbij Robende Internet Services uit Loil en Montferland ICT uit Zeddam aanwezig. Ook zijn er ambassadeurs vanuit de Plattelandsraad.

Er zijn aanmeldingsformulieren voorhanden voor mensen die zich direct voor glasvezel willen inschrijven. Koffie wordt aangeboden door Glasvezel Buitenaf.