Drie voorstellingen in Filmhuis Didam

DIDAM – Filmhuis Didam vertoont vanavond om 20 uur Demain tout Commence, een dramatische komedie uit Frankrijk. Maandag en dinsdag is Mein Blind Date mit dem Leben te zien. Deze film is gebaseerd op een onwaarschijnlijk maar waar gebeurd verhaal.

Mein Blind Date mit dem Leben.

In Demain tout Commence leidt Samuel een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat, neemt zijn leven een enorme wending.

Mein Blind Date mit dem Leben draait maandag 8 mei om 20 uur en dinsdag 9 mei om 14 uur. In deze feelgoodkomedie is een jongeman niet van plan om met minder volle teugen van het leven te genieten, ondanks dat hij bijna niets meer ziet. Saliya staat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het noodlot toeslaat: hij wordt opeens bijna blind. Desondanks slaagt hij erin zijn visuele beperking geheim te houden. Tot hij valt voor Laura.

Een filmkaartje kost 7 euro. De zaal en de kassa zijn een half uur voor aanvang van de film open. Kijk voor meer informatie op www.filmhuisdidam.nl.