Down to Earth in Filmhuis Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus vertoont vandaag om 14 uur en vrijdag 3 maart om 20 uur de succesvolle Nederlandse documentaire Down to Earth.

Down to EarthOp zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Rolf Winters en Renata Heinen met hun drie kinderen vier jaar in Noord-Amerika samen met een indianenstam. Daar ontstond het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het gezin trok daarop een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers en leefden bij verschillende volksstammen op zes continenten. Down to Earth voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone, van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India.

Kaarten voor Down to Earth zijn te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316-223520 of de website www.iedereenwelcom.nl. De entree is 6 euro, donateurs betalen 5 euro.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.