Dirty Sunday, frühshoppen en Dolle Dinsdag bij de Geinsköp

DIDAM – Het carnaval van de Geinsköp gaat zondag 11 februari om 13 uur van start op het Geinplein bij Jan&Jan. Met de presentatoren Kiske & Prins Fons d’n eerste wordt er op een ludieke wijze commentaar gegeven tijdens de carnavalsoptocht in het centrum van Diedeldam.

V.l.n.r. adjudant Peter Scholten, hofdame Nikky Mol, prins Fons Kuipers, hofdame Rianne Haafs, raadsheer Joost Klein Heerenbrink en adjudant Thijmen Berendsen. Foto Marco Nijland

Carnavalisten kunnen deze middag van een drankje en muziek genieten op het overdekte en verwarmde Geinplein. Na de optocht zijn de carnavalsvierders welkom in de zaal van Jan&Jan, waar het feest wordt voortgezet.

‘s Avonds opent de Geinsköp vanaf 20.30 uur de deuren van residentie Plok met DJ Maurice en zijn Apres-Ski Safari. Prins Fons gaat voorop in het feest. Verder is er de Miss Geinsköp-verkiezing.

De carnavalsmaandag start in het centrum van Diedeldam bij Jan&Jan. Op Rozen Maondag is er olderwets frühshopen. De deuren openen om 13.30 uur en de toegang is gratis. Vanaf 14 uur zorgt TijgerBrood voor de muziek. Dolle dinsdag start om 14 uur bij de Plok met de formatie Anderkovver in de grote zaal. Djames draait in het café. Kaarten voor Dirty Sunday en Dolle Dinsdag zijn online te verkrijgen via www.geinskop.nl.