CV De Dösvlègels neemt afscheid van prins Pascal

BEEK /LOERBEEK – Voor prins Pascal de eerste en zijn gevolg komt er op zaterdag 10 november een einde aan hun regeerperiode. Die avond vindt in ’t Heuveltje in Beek de pronkzitting van carnavalsvereniging De Dösvlègels plaats.

Tijdens deze avond zijn er diverse buuts van de beste artiesten uit het Vlègeldarp en een optreden van Let’s Dance. Het programma begint om 19.41 uur en duurt tot ongeveer 23.11 uur. Daarna is er een afterparty in het café van ’t Heuveltje. Hier is het nog één keer ‘deur dössen tot in de Cloud’ met prins Pascal. Ook is het mogelijk om na te borrelen in de grote zaal en de avond gezellig af te sluiten.

Kaarten
Afgelopen weken zijn de leden van de Raad van Elf en het bestuur langs de deuren geweest om lidmaatschap- en donateurskaarten te verkopen. Voor iedereen die nog geen kaart heeft, is het deze avond alsnog mogelijk om tussen 18.49 en 19.22 uur een kaart te kopen in het café van ’t Heuveltje.

De grote zaal is geopend vanaf 19.11 uur. De entreeprijs is 8,50 euro. Op vertoon van de ledenkaart hebben (ere)leden gratis toegang. Donateurs ontvangen op vertoon van de donateurskaart 2 euro korting op de entreeprijs. Plaatsen kunnen tot en met maandag 5 november worden gereserveerd via www.dosvlegels.info. Hier is ook meer informatie over de pronkzitting en lidmaatschappen te vinden.