Cursussen Montferland Digitaal in bibliotheek

’s-HEERENBERG/DIDAM – Bibliotheek Montferland organiseert samen met Seniorweb twee cursussen over het werken met een tablet. Er is een cursus voor het gebruik van de iPad en een cursus voor Android-tablets.

De cursussen bestaan uit vijf bijeenkomsten en worden gegeven in de bibliotheek. Iedereen is welkom, ook mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. Er wordt gestart bij voldoende aanmeldingen en de kosten zijn 70 euro, inclusief 15 euro voor het cursusboek. Tijdens de lessen komen onderwerpen als  internetten, skypen, mailen, omgaan met de tablet of smartphone, downloaden en het installeren en gebruiken van apps aan de orde.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht aan de balie van de bibliotheek of bellen, 0316-221184.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.