Culturele avond PvdA Montferland

’s-HEERENBERG – PvdA Montferland houdt op 1 februari een avond over cultuur in de theaterzaal van het Barghse Huus in ‘s-Heerenberg. Hiervoor zijn alle inwoners van de gemeente Montferland uitgenodigd.

Gedeputeerde Josan Meijers.

Zij kunnen luisteren naar de ideeën van gedeputeerde Josan Meijers van de provincie Gelderland, directeur Henk Lubberdink van de Muziekschool Oost-Gelderland en  wethouder Ingrid Wolsing. Namens de PvdA Montferland laten Els Rutting, André Menting en Dini Burgers hun mening horen. De bezoekers krijgen alle tijd om met de sprekers in debat te gaan. De gespreksleider is Felix van Moll. Verder zijn er optredens van leerlingendocenten van de muziekschool en de Boetners.

De avond is een vervolg op de thema-avond over zorg in Didam, de avonden over het verkiezingsprogramma 2018-2022 en het bezoek aan het Europarlement in Brussel. PvdA Montferland wil zo de inwoners mee laten denken over het beleid in de gemeente Montferland.

De avond begint om 19.30 uur en vanaf 19 uur is de inloop. Koffie en thee zowel tijdens de inloop als de pauze gratis. Meer informatie staat op www.montferland.pvda.nl en de Facebook-pagina van PvdA Montferland.