Concert Other Roads voor Bergh in het Zadel

’s-HEERENBERG – De Britse band Other Roads treedt woensdag 8 november voor de vijfde keer op in ’s-Heerenberg. De opbrengst van het concert gaat naar Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding.

Voor wie de band nog niet kent: Other Roads bestaat uit zanger/gitarist en tevens frontman Pete Abbott, top-fiddler Gregor Borland (hij won liefst acht prijzen in zijn geliefde Schotland) en de multi-instrumentalist Dave Walmisley. De drie muzikanten laten op 8 november waarschijnlijk veel van hun nieuwste cd ‘Green Light’ laten horen. Tijdens het concert worden er veel mooie ballades gespeeld, maar ook up-tempo fiddle tunes en close harmony singing.

De locatie voor het concert is dit keer Grandcafé De Snor aan de Molenstraat 2 in ’s-Heerenberg. Het optreden begin om 20 uur en de zaal is een half uur voor aanvang open. Ook aanwezig tijdens de concertavond zijn Peter en Henriëtte Jansen, die de bezoekers kennis laten maken met de verzorgings- en gezondheidsproducten van LR. Zij doneren een deel van de omzet aan Bergh in het Zadel.

Kaarten voor het concert kosten 15 euro en kunnen worden gereserveerd bij Agnes Verschuur via akkie.v@hotmail.com of 06-20773469.