Concert koor All Together in protestantse kerk

DIDAM – Oecumenisch koor All Together geeft zaterdag 4 november een concert in de protestantse kerk in Didam. Het thema van het concert is ‘Peacemakers, dromen van vrede’.

“Het verlangen naar vrede is van alle tijden en ook nu in deze turbulente tijden weer heel actueel”, zegt Arrie van Vliet namens het koor. “We zingen liederen over vrede, over dromen van vrede, over een betere wereld. Liederen van hoop. Liederen in verschillende stijlen van gospel tot protestliederen uit de jaren zeventig. Liederen met het hele koor en sololiederen door onze jongere leden.” Daarbij wordt het koor begeleid door een muzikaal combo op piano, gitaar en slagwerk.

Het concert begint om 19.30 uur, de kerk aan de Torenstraat 10 in Didam is een half uur voor aanvang open. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee en een plak cake na te praten. Toegangskaarten kosten 5 euro en zijn te koop bij ‘van de Kaasboer – Jan vd Knijff’ in Didam, via alltogether@pkn-didam.nl of voor het concert bij de ingang.