Cadeau huurders Plavei op Dag van het Huren

DIDAM/’s-HEERENBERG – Woningcorporatie Plavei doet zaterdag 7 oktober weer mee aan de derde Nederlandse Dag van het Huren. Medewerkers van Plavei bezoeken dertien locaties en huurders kunnen meedoen met een prijsvraag en kans maken op 100 euro korting op de huur van de maand november.

Foto Bas van Spankeren

De medewerkers van Plavei zijn zaterdag te vinden in de kernen Angerlo, Didam, Zeddam, Kilder, Beek, ’s-Heerenberg, Stokkum, Braamt, Loil, Nieuw-Dijk, Giesbeek, Azewijn en Lathum. In elke kern staan de medewerkers één tot twee uren om huurders en andere bezoekers te ontvangen met koffie en lekkers en een duurzaam cadeau.

Duurzaamheid
Plavei gaat de komende jaren flink investeren in duurzaamheid en heeft voor elke bezoekende huurder een LED-lamp. Voor de kinderen in de buurt is er een kleurbouwplaat en een kleine attentie als ze deze bij Plavei inleveren. De exacte tijden en locaties zijn te vinden op www.plavei.nl/dagvanhethuren.

Prijsvraag
Via de website kunnen huurders van Plavei ook de prijsvraag invullen en kans maken op 100 euro korting op de huur van de maand november. Er is ook een drietal andere prijzen te winnen. Deze drie prijzen worden op de dag zelf per kern uitgereikt. De winnaar van de maandhuur wordt op maandag 9 oktober bekend gemaakt. Meedoen met de prijsvraag kan tot en met vandaag