Cabaretier Eric Koller opent seizoen in Het Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Cabaretier Eric Koller opent op donderdag 18 september het nieuw theaterseizoen van Het Barghse Huus. Met zijn nieuwe voorstelling ‘Koller blijft thuis!’ toert hij komend seizoen door de grote theaters van Nederland. In de try-out fase staat hij in de kleinere theaters, zoals Het Baghse Huus in ’s-Heerenberg.

Scenefoto Koller blijft thuis_Credit KollerCreative_2014-2015 (640x427)Hoewel Koller het eens een jaar rustig aan wilde doen, zich had willen beramen op andere plannen, zijn koffers had willen pakken, de noorderzon had willen omhelzen, gaat hij toch op tournee. Of hij er zin in heeft? Nee, totaal niet! Maar cancellen is niet Kollers stijl. Dus heeft hij zijn huiskamer in de bus geladen en verwelkomt hij zijn publiek graag in ’s-Heerenberg op deze hilarische avond vol absurde momenten waarin hij zijn plannen probeert door te zetten.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316 – 22 35 20 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 15,50 euro, inclusief één pauzedrankje. De voorstelling is echter ook te boeken als compleet avondje uit. Vooraf eten bij Grand Café de Snor en daarna naar de voorstelling. Reserveren hiervoor kan alleen via Het Barghse Huus. De prijs voor het Compleet Avondje Uit bedraagt 36,50 euro.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.