Bruidsbeurs Plok net even iets anders

DIDAM – Na het succes van vorig jaar bij Steak’m houdt Ploccos Horeca Groep vanavond een tweede bruidsbeurs bij Partycentrum Plok in Oud-Dijk. De bruidsbeurs begint om 19 uur en duurt tot 22 uur. Om 21 uur is er een bruidsshow.

Bruidsbeurs PlokDe beurs is heel laagdrempelig en biedt voor elk wat wils, van chique tot festival en van traditioneel tot bohemian stijl. Trouwen op de manier die bij je past en niet per se zoals het hoort. “Vorig jaar was de beurs met meer dan 250 bezoekers een groot succes”, zegt Juul Gesthuizen. “Ook nu hebben we weer veel vooruitstrevende bedrijven uit de bruidswereld uitgenodigd. Waar mogelijk komen ze zoveel mogelijk uit de buurt.”

Zo tonen Niek Jansen Mode, Bruidsatelier Petra en Gilsing Herenmode kleding voor de bruisparen en daggasten. Voor de invulling van de trouwceremonie zijn onder andere kasteel Huis Bergh en een weddingplanner uitgenodigd. Maartje unplugged, trouwfluitist Paul Smithuis, DJ Roel Staarink en Robia Morena tonen de muzikale mogelijkheden. En Dies Goorman Fotografie, Taped Photobooth, ArtVideo en Feest in Verve laten de mogelijkheden zien om een trouwerij in beeld te brengen.

Voor de smakelijke omlijsting zorgen IJs & More, Taartaholics en Ploccos Horeca Groep. Daarnaast zijn er onder andere bedrijven op het gebied van hair en beauty, trouwkoetsen, trouwringen en bruidsboeketten aanwezig.

De entree tot de bruidsbeurs in gratis. Kijk voor meer informatie op www.plok.nl.