Bootcamp trainingen in buitengebied Loil en Didam

LOIL – Oer Sport geeft sinds begin dit jaar Bootcamp trainingen in Loil en Didam. De trainingen vinden iedere maandagavond van 19.30 tot 21 uur plaats op wisselende locaties in het buitengebied.

oersportBootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht. Met hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen in de buitenlucht ontstaat een volledige cardio- en spierversterkende fullbody work-out. Zowel de beginnende Bootcamper, vrouw en man, als de gevorderde sporter wordt door de trainers uitgedaagd.

Voor meer informatie of een proefles kan contact worden opgenomen met Rob Hartemink (06-53350656), Berry Spaan (06-48058747) of Marloes van Groningen (06-25030676). Meer informatie staat ook op de website www.oer-sport.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.