Boekvertolking en concert André Rieu in Filmhuis Didam

DIDAM – Filmhuis Didam draait vrijdag 10 en maandag 13 november de film The Sense of an Ending. Beide voorstellingen beginnen om 20 uur. Op dinsdag 14 november is er om 14 uur een matinee met André Rieu in concert.

Vrijdag- en maandagavond draait het filmhuis The Sense of an Ending.

The Sense of an Ending gaat over Tony, een introverte man die binnenkort grootvader wordt. Op een dag duikt zijn jeugdliefde Veronica op met het dagboek van Tony’s beste studievriend Adrian. Zij verbrak ooit hun relatie om een romance aan te gaan met deze Adrian. Tony verwenste haar in een woedende brief. Nu wordt hij gedwongen de consequenties van zijn beslissingen uit het verleden onder ogen te zien.

André Rieu viert wereldwijd triomfen met zijn orkest. Zijn concerten staan bekend om de enthousiaste en vrolijke vertolking van klassieke muziek. Concerten die door vele wereldburgers worden gewaardeerd en bijgewoond.

En filmkaartjes kost 7 euro en voor vrienden van het filmhuis 5 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open. Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website www.filmhuisdidam.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.