Bijzondere film Wakefield twee keer in Filmhuis Didam

DIDAM – In Filmhuis Didam draait op vrijdag 1 en maandag 4 december de bijzondere film Wakefield. De voorstelling begint beide avonden om 20 uur.

‘Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen?’ Dat is de vraag waar het om draait in Wakefield. Howard Wakefield is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader, die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw en hun twee dochters.

Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt de kijkers mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Kaarten voor de film kunnen worden gereserveerd via www.filmhuisdidam.nl. Hier is ook meer informatie te vinden. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open.