Beweegdiploma voor gymvereniging Margriet

DIDAM – Gymvereniging Margriet Didam en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) gaan een samenwerkingsverband aan. Daarmee willen ze meer kinderen tussen de 2 en 6 jaar stimuleren om spelenderwijs beter te leren bewegen.

Nijntje is ambassadeur van het Beweegdiploma.

Nijntje is ambassadeur van het Beweegdiploma.

Gymvereniging Margriet Didam heeft ondertussen het Beweegdiploma-keurmerk van de KNGU verkregen. Het keurmerk geeft onder andere aan dat peuters en kleuters op een juiste manier alle belangrijke vormen van bewegen kunnen leren. Dit gebeurt door middel van een speels beweegprogramma. Hierna ontvangen de kinderen een Beweegdiploma.

Bij Gymvereniging Margriet Didam wordt dit beweegprogramma geïntegreerd in de peuter- en kleutergymlessen. Dit programma start op maandag 23 februari. Kijk voor de lestijden op www.gymverenigingmargriet.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.