Begeleiders voor fittest senioren gezocht

DIDAM/’s-HEERENBERG – De gemeente Montferland houdt in samenwerking met Judobond Nederland, Veiligheid NL, VVVS, de Gelderse Sport Federatie en provincie Gelderland een fittest voor 65-plussers. Voor de fittesten, die op maandag 30 november en dinsdag 1 december plaatsvinden, worden vrijwilligers gezocht die willen helpen.

Fittest seniorenDe GSF zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met het begeleiden van een testonderdeel. Voorbeelden van testonderdelen zijn handknijpkracht, lengte en lenigheid. Tijdens de dag krijgt iedereen hiervoor een duidelijk instructie van een bewegingsconsulent van de GSF. Ervaring is niet nodig.

De fittesten zijn op maandag 30 november van 13 tot 16.30 uur bij Sportcomplex LACO in ’s-Heerenberg en op dinsdag 1 december van 9 tot 13.30 uur bij sporthal ’t Raland (Brede School Zuid) in Didam. Wie wil helpen, kan zich hiervoor aanmelden bij Miranda Wassink van de GSF. Zij is bereikbaar via 06–20837728 of miranda.wassink@geldersesportfederatie.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.