Alt-Herren Toernooi bij 70-jarige voetbalvereniging Stokkum

STOKKUM – Voetbalvereniging Stokkum houdt voor het eerst in haar 70-jarig bestaan een zogenaamd Alt-Herren Toernooi. Het toernooi vindt zaterdag 29 augustus plaats op sportpark ’t Broek in Stokkum.

poster-Alt-herren-versie-2 (435x640)Hier gaan vanaf 12.30 uur acht teams de strijd met elkaar aan. De gemiddelde leeftijd van de ploegen is 40-plus. Er wordt gespeeld op halve veldjes. De gezelligheid staat op deze dag voorop. Er is een bierwagen en Café de Pluum verzorgt een barbecue.

Aan het toernooi doen teams mee uit het Duitse Donsbruggen, ’s-Heerenberg, Varsselder, Baak/Steenderen, Lengel en Stokkum. Er is nog plek voor één team, omdat een vereniging zich heeft afgemeld. Aanmelden kan via de website www.vvstokkum.nl. Actuele informatie is te vinden op Facebook.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.