Aftrap Veltins Pokal 2015 op ‘de Korenakker’ in Loil

LOIL – Op sportpark de Korenakker in Loil vindt vanavond om 19 uur de aftrap van de Veltins Pokal 2015 plaats. Op het eerste veld nemen SV Loil en MvR het tegen elkaar op. Keijenburgse Boys en SV Babberich spelen om dezelfde tijd hun wedstrijd op veld.

SV Loil logoDe wedstrijden duren allemaal 45 minuten. Om 20 uur staat dan ook al weer de volgende partij op het programma. In poule A treden VIOD en Babberich aan en in poule B SC Doesburg en MvR. De laatste wedstrijden van de avond, die om 21 uur beginnen, gaan tussen VIOD en Keijenburgse Boys en SV Loil en SC Doesburg.

Zondag vinden de finales plaats, waarbij er drie keer een volledige wedstrijd van twee keer 45 minuten wordt afgewerkt. De nummers drie van beide poules staan om 13 uur tegenover elkaar op veld twee. De nummers twee spelen tegelijkertijd op veld één. Om 15 uur is het tenslotte aan de nummers één van de poules om onderling uit te maken wie de winnaar van het toernooi wordt.

Tijdens het toernooi wordt er ook gestreden om de KiKa Container Ketser. De opbrengst hiervan gaat volledig naar de stichting Kinderen Kankervrij. Door de deelnemers zijn verschillende prijzen te winnen, zoals kaarten voor Schalke 04, de Apenheul en Burgers’ Zoo.